Солен кекс с риба тон и сирена
Pita sa tunjevinom
gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Солен Кекс»Солен кекс с риба тон и сирена

Солен кекс с риба тон и сирена

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
9444k32k
Солен кекс с риба тон и сирена
Снимка: Stefan
1 / 2
09/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12
"Можете да го сервирате за закуска, вечеря, но и като предястие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този рибен пай разбийте яйцата, добавете маслото, млякото, солта, черен пипер, брашно и бакпулвер.

Маслините се нарязват на ситно и се добавят към сместа.

Накъсайте рибата тон на малки парченца и я добавете към сместа.

Магданозът се нарязва на ситно, Гаудата се настъргва и се добавя настърганото сирене към солен кекс.

Печете пая с риба тон на 200 °C за 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: