Брускети с горгонзола, бекон и смокини
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Брускети»Брускети с горгонзола, бекон и смокини

Брускети с горгонзола, бекон и смокини

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7587k2k3k8
Брускети с горгонзола, бекон и смокини
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
10/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
"Посрещнете още на вратата гостите с тези брускети, в които ще се влюбят"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на филийки, леко по диагонал.

Запичат се до златист в тостер и още топли отгоре им се слагат парченца горгонзола.

От топлината сиренето омеква и се размазва върху любимите брускети.

Върху всяка се слага по лентичка бекон и парченце узряла смокиня.

По желание може брускетите да се гарнират с орехи.

Брускетите с горгонзола, бекон и смокини са подходящи за предястие в компанията на любима напитка.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: