Пуешки кебапчета

Пуешки кебапчета

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
7222k2550
Пуешки кебапчета
Снимка: Boki Lazic
1 / 2
14/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции2
"Някакви предложения за това коя напитка би подхождала най-добре на тези пуешки кебапчета?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете пуешкото филе в тенджера и сварете. Оставете да се охлади. Нарежете пуешкото филе на по-малки парчета.

Нарежете лука на по-малки парчета. Обелете чесъна и го нарежете на парчета. Разбийте яйцето в купа.

Сложете всички изброени съставки в блендер и добавете още сол, черен пипер и кисело мляко и блендирайте.

Извадете сместа от блендера и разбъркайте с галета.

Поставете съда в хладилника и след два часа оформете кебапчетата до желания размер.

Запържете в тиган с олио.

Сервирайте пуешките кебапчета със салата по ваш избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: