Брускети с горгонзола и бекон
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Брускети»Брускети с горгонзола и бекон

Брускети с горгонзола и бекон

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф
5897k1k2k4
Брускети с горгонзола и бекон
Снимка: Ivana Krasteva-Pieroni
1 / 3
14/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
"И троха няма да остане след тези вкусни брускетки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филиите хляб може да изпечете на грил тиган или във фурната. Веднага след като са изпечени, ги натъркайте със скилидка чесън.

Върху всяка филия сложете нагъната лента бекон и парче горгонзола.

Наредете брускетите в тава и запечете в предварително загрята на 200 градуса фурна до разтопяване на сиренето.

Поднесете брускетите с горгонзола и бекон топли към аперитив!

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: