gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Солено Руло»Кето руло с тиквички

Кето руло с тиквички

Кето руло с тиквички
Снимка: Кристиан Александров
1 / 5
20/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Свежо и много любимо солено руло с тиквички"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме тиквичките и ги настъргваме на дребно. Изстискваме ги с ръце, за да премахнем максимално сока. Сипваме изстисканите тиквички в купа.

Разбиваме яйцата в отделен съд и ги добавяме. Посоляваме и добавяме олиото и кашкавала.

Разбъркваме и разпределяме сместа в правоъгълна тава, която предварително сме покрили с лист хартия за печене.Заглаждаме.

Печем на 200 градуса за 25 минути.

Оставяме да се охлади и отделяме от хартията.

В купа натрошаваме сиренето и добавяме изварата и майонезата.Разбъркваме и с тази смес намазваме равномерно тиквения блат.

Навиваме на руло и поставяме в голяма чиния.

Отгоре декорираме с крема сирене и поръсваме с нарязан копър.

Оставяме нашето кето руло с тиквички за 1-2 часа да се стегне, като по желание можем да го приберем и в хладилника.

Нарязваме вкусното солено руло и сервираме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: