Пасирана супа

27/11/2013
Mirella
отMirellaНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 561
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете нарязания на едро лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаните на едро моркови и картофи. Залейте зеленчуците с бульон и кипнете. Варете продуктите около 7-8 минути на тих огън.

Добавете пресования чесън и броколите, накъсани на розички и подправете със сол и черен пипер. Варете супата още 10 минути на умерен огън. Отстранете я от котлона, оставете я леко да се охлади и я пюрирайте с помощта на пасатор.

Добавете готварската сметана и повторно пасирайте. Върнете супата обратно на котлона и леко загрейте, като внимавате да не кипне.

Супата се поднася топла, поръсена с настърган кашкавал и украсена с клонки пресен магданоз.
подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

мария
мария
02.12.2013 19:44
страхотно изглежда
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв