Пържена риба с подлучен млечен сос

28/11/2013
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 462
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и нарязва на парчета. Посолява се и се оставя за половин час. Изпържва се в загрятото олио. Приготвя се сосът.

Чесънът се почиства и се счуква със сол. Добавят се орехите и пак се счуква всичко. Когато се получи гладка каша, се добавя киселото мляко, разтопеното масло и всичко се разбърква добре. Сосът се сервира като гарнитура към рибата.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар