gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Телешки език с кашкавал

Телешки език с кашкавал

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
28/11/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
"Привържениците на телешкия език ще се радват да го опитат, приготвен по този начин"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло. Поръсва се със солта и черния пипер.

Нарежда се в тавичка и отгоре се посипва с настъргания кашкавал. Запича се, колкото да се разтопи кашкавалът.

Сервирайте езиците украсени с листенца магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: