Щрудел с ябълки и дюли

НинаНинаНовак
04/01/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 306
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете обелените дюли на едро ренде и ги смесете със захарта, канелата и лимоновата кора. Ябълките отделно се настъргват на едро ренде.

Разгърнете два листа от фините кори, поръсете ги с разтопено краве масло и сложете върху тях от настърганите дюли. Поръсете с галета и настъргани ябълки. Навийте корите на руло. Поставете го в намазнена тавичка.

По същия начин продължете с останалите кори. Залейте щрудела с малко разтопено масло и го изпечете в умерена фурна. Поръсете го с пудра захар, когато изстине. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Милена
Милена
04.11.2017 21:33
Добавих още малко захар директно върху корите и стана феноменално!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.05.2016 07:00
ще се опитва,звучи ми перфектно допълнение дюлата към ябълка
0
0
Румяна
Румяна
14.10.2014 11:09
Ще я изпробвам.
0
0