Ризото с три вида гъби
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Ризото»Ризото с три вида гъби

Ризото с три вида гъби

Ризото с три вида гъби
Снимка: Мария Георгиева
1 / 4
02/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Класическо гъбено ризото не с един, а с цели три вида гъби - какво ще кажете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме лука и чесъна в сгорещена мазнина.

Добавяме и предварително нарязаните гъби и запържваме до желана степен.

Слагаме ориза и добавяме малко по малко от бульона, докато не свърши и оризът е сварен.

Добавяме сирената и разбъркваме гъбеното ризото.

Декорираме с още пармезан ризотото с три вида гъби.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: