Пандишпанено руло

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3216k
Пандишпанено руло
Снимка: Анонимен
1 / 8
26/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6-7
"Пандишпанено руло за чудо и приказ, което ви препоръчваме да опитате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата заедно със захарта. Смесете бакпулвера с брашното и ги прибавете постепенно към сместа с яйцата.

Изсипете сместа в тава, на дъното на която е постлана хартия за печене. Изпечете блата в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-15 минути.

Обърнете блата с изпечената част отдолу и я намажете с конфитюра. Поръсете с едро нарязаните орехови ядки. Навийте рулото по дължина. По желание може да го поръсите с пудра захар. Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
510
42
31
20
10
Дай твоята оценка: