Бистра телешка чорба

Бистра телешка чорба
Снимка: Кристина Бонева
1 / 3
15/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
"С колко малко съставки можем да приготвим една страхотна телешка чорба"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете и сварете в тенджера под налягане телешкото месо за 60 мин. Добавете при него 1 глава лук, нарязана на две, олио, бахар, 1/2 връзка магданоз, накълцан, дафинов лист, сол и черен пипер.

Когато месото е готов, се вади, а бульонът се прецежда. Към него сипете нарязаните на едри парчета зеленчуци и месото.

Върнете телешката супа на котлона. Варете още 15 мин. в тенджерата под налягане, а може и в обикновена. Ако изберете втория вариант, готвенето ще ви отнеме 40 мин.

Бистрата телешка чорба поднесете, поръсена с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: