Бързи и лесни еклери

Бързи и лесни еклери
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
15/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции30
"Колкото повече крем сложите в тези еклери, толкова по-вкусни ще се получат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете в касерола олиото, водата и солта. Свалете от котлона и сипете брашното.

Разбъркайте с дървена лъжица. Чукнете яйцата една след друго, бъркайте след всяко.

Сипете в пош с накрайник готовото парено тесто и шприцовайте директно в тава върху хартия за печене.

Печете домашните еклери на 180 градуса до готовност. Оставете да изстинат.

Бързите и лесни еклери може да напълните с крем по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: