gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с гъби и сирена

Талиатели с гъби и сирена

АнабелАнабел
Новак
2921k1k434
Талиатели с гъби и сирена
Снимка: Анабел
1 / 3
18/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
"Ето ги нашите най-любими талиатели, скоро ще станат и вашите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото в дълбок тиган и запържете наситнените лук и чесън. Добавете нарязаните гъби и посолете. Когато и гъбите омекнат, налейте сметаната.

Бъркайте соса и малко преди да кипне, добавете чедъра и синьото сирене.

Поръсете гъбения сос с черен пипер и прясна мащерка.

Сварете талиателите в подсолена вода, отцедете ги и полейте със соса.

Талиателите с гъби и сирена са готови.

Поръсете ги с пармезан и още прясна мащерка, сервирайте веднага.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: