Крехки ребърца в медена марината
Krhka rebarca u medenoj marinadi
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Крехки ребърца в медена марината

Крехки ребърца в медена марината

НикиНики
Мастър Шеф
7556k3k3k3
Крехки ребърца в медена марината
Снимка: Ники
1 / 3
21/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"В медената марината е тайната за вкусните ребърца"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Най-напред пригответе марината за свинските ребърца.

В купа смесете продуктите за нея. Нарежете или сложете цели ребрата в тава и залейте.

Покрийте с алуминиево фолио и печете ребрата за час на 180 градуса.

После махнете фолиото и печете маринованите ребърца още пет минутки, обърнете и допечете нови пет минути.

Щом са готови, може да ги намажете с образувалия се сос и да поднесете крехките ребърца в медена марината.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: