Пилешки руладини в гъбен сос
Pileće rolnice u sosu od pečuraka
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Руладини»Пилешки руладини в гъбен сос

Пилешки руладини в гъбен сос

Ivi  VaccaIvi Vacca
Мастър Шеф
5206k1k2k
Пилешки руладини в гъбен сос
Снимка: Ivi Vacca
1 / 3
22/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Нещо много вкусно, което се топи в устата - пилешки руладини в гъбен сос"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешките гърди на тънки филета и ги овкусете със сол и черен пипер.

Сложете в средата резен шунка и поръсете отгоре с нарязан на ситно босилек.

Наредете отгоре нарязани гъбки и моцарела и завийте филетата - забодете ги с дървени клечки, за да не се разпадат.

Сотирайте пилешките руладини в голям тиган с масло и чесън за няколко минути от всички страни.

Добавете останалите гъби и излейте виното.

Гответе ги още около 15 минути.

Добавете сметаната и нарязания на ситно домат.

След около 5 минути солените рулца са готови.

Пилешките руладини в гъбен сос са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: