Сьомга Терияки на тиган
Losos Terijaki u tiganjuPan-Fried Teriyaki Salmon
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Сьомга Терияки на тиган

Сьомга Терияки на тиган

Ivi  VaccaIvi Vacca
Мастър Шеф
5326k1k2k
Сьомга Терияки на тиган
Снимка: Ivi Vacca
1 / 3
08/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
8 мин.
Общо
13 мин.
Порции
4
"Създайте специален повод, поканете гости и им сервирайте сьомга терияки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете нарязаните на ситно чесън и джинджифил в малка купичка и ги смесете с кленовия сироп, соевия сос, зехтина и оризовото вино.

Намажете хубаво филетата от сьомга с подправките и ги залейте с маринатата.

Завийте ги с прозрачно фолио и ги оставете в хладилника за около 2 часа.

Пържете сьомгата на средна температура с кожата надолу в тиган със зехтин за около 2-3 минути от всяка страна. Залейте я с останалия терияки сос.

Поднесете пържената риба с гарнитура по избор.

Сьомгата Терияки на тиган е много вкусна.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: