Така се пече ципура на скара
Tako se peče orada na roštilju
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Така се пече ципура на скара

Така се пече ципура на скара

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3722k1k1k3
Така се пече ципура на скара
Снимка: Аника Войт
1 / 3
29/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
"Ето една вкусна рецепта, от която ще се научите как се пече ципура на скара"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете ципурата, измийте я и отцедете за половин час. Оставете главите на рибите.

Намажете ципурата със зехтин и обтрийте със смес от девесил и сол. Оставете за 30 минути.

Подгответе барбекюто и сложете рибите, печете по 7 минути на страна. Щом печената риба е готова, поръсете със сок от лимон.

Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: