gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Крехки свински ребра на фурна

Крехки свински ребра на фурна

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k3k
Крехки свински ребра на фурна
Снимка: Албена Асенова
1 / 4
01/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"На тези крехки свински ребра ще им отива гарнитура от печени картофки - как мислите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребрата и ги натъркайте със сол.

Пригответе маринатата за свинското.

За целта сипете в купа счукания чесън и добавете горчицата, пюрето, соевия сос, мащерката, кърито и двата вида пипер. Разбъркайте много добре.

Намажете свинските ребърца с тази марината и ги сложете в плик за печене. Затворете и оставете в хладилник за няколко часа, за да се попият добре ароматите.

Извадете и вниамтелно набодете плика на няколко места. Сложете го в тава и налейте малко вода.

Печете ребрата в загрята на 200 градуса до готовност - около час.

Крехките свински ребра на фурна са много вкусни!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: