gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Печено Свинско»Печен свински джолан с коричка

Печен свински джолан с коричка

АнабелАнабел
Новак
3021k1k458
Печен свински джолан с коричка
Снимка: Анабел
1 / 4
19/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции2
"Толкова добре изглежда този печен свински джолан, че още днес ще го приготвим"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре свинския джолан. Прехвърлете го в тенджера и залейте с вода и бирата.

Прибавете едро нарязаните целина, моркови и лук. Овкусете с карамфила, черния пипер на зърна, бахара, сол и дафиновия лист.

Варете джолана около час.

В отделна купа смесете горчицата, меда и лъжица от бульона на варенето на месото.

Намажете с тази смес свинското месо. Прехвърлете го в тава за печен.

Загрейте фурната на 200 градуса и печете свинското до пълна готовност. От време на време го поливайте с бульон, за да остане сочно.

Печеният свински джолан с коричка е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: