gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Шишчета»Пилешки шишчета с бяло вино и розмарин

Пилешки шишчета с бяло вино и розмарин

EvgeniaEvgenia
Мастър Шеф
1471k7781k5
Пилешки шишчета с бяло вино и розмарин1 / 2
13/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"В маринатата е тайната за тези сочни пилешки шишчета"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от пиле, с което разполагате, се нарязва на еднакви по големина парчета.

Чесънът за марината се счуква, добавят се останалите съставки и добре се смесват.

След това се слага месото и се оставя да се маринова за около час.

Накрая парчетата се нанизват на шишчета и се пекат сочни пилешки шишчета на скара (грил тиган) за около 20 минути.

Избрах за гарнитура пържени картофи.

Да ви е сладко с тези пилешки шишчета с бяло вино и розмарин!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: