Телешки джолан със зелен боб

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699644k
Телешки джолан със зелен боб1 / 2
03/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате джолана в подсолена вода, изваждате го от бульона и го обезкостявате. Нарязвате месото на малки хапки. Прибавяте маслото към мазнината от бульона и задушавате ситно нарязания лук.

Прибавяте месото и нарязания зелен боб. Наливате 500 мл от бульона, посолявате на вкус и поръсвате с червения пипер и стритата чубрица.

Захлупвате и задушавате на тих огън, докато бобът омекне и ястието остане на мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: