Мъжки овчарски пай

KatrinKunchevaKatrinKuncheva
Новак
2252
Мъжки овчарски пай
Снимка: KatrinKuncheva
1 / 2
15/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции10
"Мъжете знаят как да приготвят най-вкусните ястия и то по много лесен и бърз начин"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофките сварявате и правите на картофено пюре, като трябва да е една идея по-гъстичко от това, което си хапваме за гарнитура. Маслото и подправките като грамаж са по ваш вкус.

Запържваме нарязаните на ситно лук и морков в голям тиган, добавяме каймата, подправките, а после добавяме домата и магданоза.

Оставаме го още 10тина минутки и сваляме от котлона.

След като оставите каймата да поизстине, я разстилате на дъното на тавичка, след нея разстилате картофеното пюре и отгоре стържете кашкавал.

Запичате до готовност сочния овчарски пай, докато кашкавалът придобие златиста хрупкава коричка.

Да ви е вкусно с този овчарски пай

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: