Начин на приготвяне
Първо разтопете маслото и го оставете леко да се охлади.
Нарежете шоколада на дребни парченца.
В купа разбийте яйцата с ванилията и щипка сол. Прибавете меда и разтопеното масло. Разбъркайте до хомогенност.
Пресейте двата вида брашно и бакпулвер и ги добавете на части бъркайки с лъжица, докато е възможно.
Накрая добавете 4-5 супени лъжици прясно мляко и шоколада и замесете меко почти лепнещо тесто за бисквитки.
Покрийте тава с хартия за печене.
От тестото късайте късове с големината на орех и оформете топчета, които после сплескайте между дланите си, за да се получи бисквита.
Наредете бисквитките в тавата и по желание направете шарки с вилица.
Печете оризовите бисквитки с мед и парченца шоколад в предварително загрята фурна на 190 градуса за 12-14 минути, докато леко порозовеят.
Много вкусни безглутенови бисквитки с оризово брашно и парченца шоколад.