Фасул с наденица на фурна
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Фасул с наденица на фурна

Фасул с наденица на фурна

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
7443k2570
Фасул с наденица на фурна
Снимка: Boki Lazic
1 / 2
20/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции4
"Една чиния боб с наденица никога не е достатъчна..."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете боба в 3 различни води. Вареното на боба ще отнеме от 2, а може би и повече часа, в зависимост от вида на боба.

Докато бобът се вари, задушете нарязания лук и моркова, докато омекнат напълно. Добавете 1/2 ч.л. лют червен пипер в края.

Добавете брашното и червения пипер към маслото и направете запръжка.

Оставете малко вода, в която е сварен бобът, след което добавете запръжката заедно с нарязания магданоз.

Комбинирайте запръжката, боба и зеленчуците и сложете в огнеупорен съд заедно с колбасите.

Печете боба на фурна на 180 °C за 1 час.

И нека ви е вкусно с този любим фасул с наденица на фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: