gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка Супа»Агнешка чорба със зелен лук и спанак

Агнешка чорба със зелен лук и спанак

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k276k
Агнешка чорба със зелен лук и спанак1 / 2
03/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва, пуска се в студена вода и се слага да се вари. Когато кипне, се отстранява пяната и се посолява. Спанакът се почиства и измива добре.

Попарва се с вряла вода, отцежда се и се нарязва. Добавя се към месото. Лукът се нарязва и се запържва в маслото. Щом стане златист, се добавя брашното. След това се слага червеният пипер и доматеното пюре.

Разбърква се и се изсипва в супата. Когато месото се свари добре, супата се застройва с яйцето и киселото мляко. Поръсва се джоджена, черния пипер и магданоза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: