Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Рулца»Пилешки рулца с панчета и моркови

Пилешки рулца с панчета и моркови

Ivana MirkovićIvana Mirković
Чирак
23711293
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Пилешки рулца с панчета и моркови
Снимка: Ivana Mirković
2 / 3
27/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Хем вкусно, хем много хубаво изглежда - не пропускайте да ги опитате да поднесете на вашите гости"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 1 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • зехтин - според нуждите
  • панчета - 16 ленти тънко нарязани
  • гауда - 100 г
  • моркови - 1 бр.
  • червени чушки - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете 4 шницела от пилешките гърди. Начукайте месото с чук и сол от двете страни.

Сложете малко олио върху 4 листа фолио. Подредете панчетата (pancetta) върху фолиото, на такава дължина и широчина като шницелите.

Сложете шницилите върху панчетата и сложете лента гауда в средата и лента от моркови и чушки около нея.

Навийте пилешките рулца и закрепете с фолиото. Поставете вода в тенджера и когато заври, сложете рулцата във водата и варете за 10 минути.

Извадете от фолиото и запечете от всички страни във фурна пилешките рулца с панчета и моркови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: