Ароматна гъбена супа

05/12/2013
Мария
отМарияНовак7239
Приготвяне5 мин.
Готвене45 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 088
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковът и лукът се измиват и нарязват на ситно и се запържват в мазнината за около 5 минути.

След това се добавят нарязаните гъби (може печурки, кладница, припънка и др.) и целината, като се бъркат непрекъснато още 5 минути.

Добавя се солта на вкус и 1.5 литра вода. След като поври 10 минути се добавя измитият ориз и се оставя на котлона до пълната му готовност, след което се добавят черният пипер и магданозът.

Добър апетит!
подобни рецепти тук

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар