Зрял фасул с кървавица в гърне
Beans with Black Pudding in a Pot
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювеч»Зрял фасул с кървавица в гърне

Зрял фасул с кървавица в гърне

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3235k
Зрял фасул с кървавица в гърне1 / 2
20/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене
70 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2-4
"Най-вкусната гозба от кухнята на баба"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът и нарязаната на парчета кървавица се слагат в пръстено гърне. Заливат се с мазнината и малко вода и се варят на тих огън до готовност.

Ако кървавицата не подсоли достатъчно фасула, накрая се прибавя сол на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
41
34
20
10
Дай твоята оценка: