Енчилади с омлет

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Енчилади с омлет
Снимка: Ники
4 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Бързо избирайте сос за тези вкусни енчилади с бекон и моцарела"

Необходими Продукти

  • гъби - 2 бр.
  • бекон - 5 резена
  • лук - 2 пера зелен
  • моцарела - 50 г
  • яйца - 2 бр.
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • тортила - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите нарязваме на тънки филийки. Лука и бекона също нарязваме на ивици.

Нарязваме магданоза на ситно. Моцарелата настъргваме. Разбиваме яйцата, добавяме сол и черен пипер.

В тиган си загряваме мазнина, пържим гъбите, добавяме бекона и пържим 1-2 минути. Добавяме лука и заливаме с яйцата.

Когато яйцата за почти готови, поръсваме с магданоз и слагаме моцарелата. Поставяме тортилата върху омлета, обръщаме я върху дъска и навиваме на руло.

Запичаме енчиладата в тигана от двете страни.

Поднасяме енчиладите с омлет със сосове по-избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: