Чорба от сухи гъби

Марина НордМарина НордНовак1219
04/12/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 104
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се накисват в топла вода за 1 час. Когато набъбнат добре, се сваряват в същата вода.

Олиото се загрява и в него се задушава нарязаният лук, домат и брашното. Поръсва се с червения пипер и се добавя към гъбите.

Чорбата се застройва с яйцата, разбити с оцета, и се поръсва с джоджена и накълцания магданоз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар