Зелени солени пръчици
Zeleni slani štapići
gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Солети»Зелени солени пръчици

Зелени солени пръчици

Sandra PalikarovSandra Palikarov
Новак
7603k2993
Зелени солени пръчици
Снимка: Gordana Danilov
1 / 4
11/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"За любителите на зеленото"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 170 ° C.

Спанакът се бланшира, отцежда се и се пасира с миксер.

От първите седем съставки замесете гладко тесто. Разточете на дебелина 5 мм и изрежете пръчици с дължина 10 см и ширина 1 см.

За намазване смесете ситно нарязания чесън със зехтина.

Намажете пръчиците преди печене и поръсете с едрата морска сол.

Печете соленките за максимум 20 минути.

След изпичане ги намажете отново.

Зелените солени пръчици са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: