Пица с маслини и моцарела

04/12/2013
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1 пица
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 746
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвя се тесто за пица и се оставя да втаса встрани. Предварително се загрява фурната на 220 градуса.

Намазва се формата за пица с растително масло с диаметър 30 см. Когато тестото е готово, се разстила в подготвената вече форма за печене.

Залива се отгоре с доматения сос и се подрежда маслините, по желание кръгчета свеж домат и моцарелата. Поръсва се със зехтина и се пече около 20-30 мин., или докато тестото стане светлокафяво.

Дозата е за 1 пица 30 смподобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар