Горещо младо вино

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3215k
Горещо младо вино1 / 2
03/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Налейте червеното вино в дълбока тенджерка. Загрейте го до 40 градуса. Добавете стафидите, меда и подправките(без дафиновия лист). Разбъркайте до пълното разтопяване на меда. Загрейте сместа постепенно до кипване.

Добавете дафиновия лист и варете още 5 минути на тих огън. Отстранете сместа от огъня, извадете дафиновия лист. Покрийте съда с капак. Добре е да го завиете с по-дебела кърпа или вълнено одеяло и да го оставите да се задушава 15 минути.

Преди поднасяне прецедете сместа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: