Гювечета по овчарски

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699383k
Гювечета по овчарски1 / 2
07/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В загрятото олио задушавате при непрекъснато бъркане ситно нарязания лук, добавяте каймата и ситно нарязаните домати. Посолявате и подправяте с черния пипер и чубрицата.

Разпределяте сместа в 4 гювечета, поръсвате с натрошено сирене и заливате със соса от разбитите яйца и настъргания кашкавал.

Запичате във фурната и преди поднасяне поръсвате с наситнен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка: