Пърженица с яйца и наденица
Omlet sa kobasicom i bosiljkom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Бъркани Яйца»Пърженица с яйца и наденица

Пърженица с яйца и наденица

Annie StoitzevAnnie Stoitzev
Новак
5902k837
Пърженица с яйца и наденица
Снимка: Lenka
1 / 3
22/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
"Най-добрият начин да пожелаете нещо хубаво на любимия човек, е като му приготвите такава вкусна и питателна манджичка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Лука и праза нарежете и сложете в тиган с предварително загрято олио да се задушат на средна степен на котлона. Преди края на задушаването прибавете нарязания чесън.

Разбийте яйцата, подправете със сол и черен пипер, прибавете млякото и разбъркайте всичко.

Нарежете наденицата и я прибавете в тигана с лука и празлука, след което сложете и нарязания на ситно див лук. Залейте с яйцата и сложете капак на тигана за минута.

Разбъркайте всичко в тигана, докато не се запържат всички съставки.

Поръсете апетитните бъркани яйца с нарязан пресен босилек и разбъркайте.

Сервирайте пърженицата с яйца и наденица в чиния и се насладете на питателен обяд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: