Меденки Ден и Нощ

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
3652k2k997
Меденки Ден и Нощ
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
21/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции8
"Меденки Ден и Нощ за малки и големи, които са чудесни за следобедна закуска"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в голяма купа яйцата заедно със захарта, олиото, меда, содата, канелата и предварително пресятото брашно.

Замесете меко тесто и оформете от него топчета.

Наредете ги в тава върху хартия за печене и ги сложете да се печат на 180 °C до златисто.

Издълбайте ги, докато са още топли.

За пълнежа смесете издълбаната вътрешна част с мекото масло, прясното мляко и пудрата захар до получаване на гъста смес.

Напълнете вкусните меденки с нея и ги слепете две по две.

По желание ги декорирайте с шоколад.

Оставете меденките Ден и Нощ да престоят един ден и тогава ги поднесете на своите гости.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: