Люти чушлета рибки за бърза консумация
Ljute papričice ribice za brzu konzumaciju
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Люти чушлета рибки за бърза консумация

Люти чушлета рибки за бърза консумация

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
3652k2k984
Люти чушлета рибки за бърза консумация
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
14/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
"Всяко ястие може да бъде още по-вкусно с тези люти чушлета"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лютите чушки и ги подсушете много добре.

Прободете всяка чушчица с игла на няколко места, за да не пръска по време на пърженето.

Загрейте олио в тиган. Пуснете щипка сол, за да не пръска и изпържете чушките и от двете страни.

В подходяща купа сипете счукания чесън и оцета, разбъркайте. Добавете пържените чушки и разбъркайте много добре.

Поръсете вкусната разядка с магданоз, оставете да престои малко и поднесете.

Лютите чушлета рибки за бърза консумация са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: