Брюкселско зеле с яйца и бекон
Prokelj sa jajima i slaninom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Брюкселско зеле с яйца и бекон

Брюкселско зеле с яйца и бекон

LenkaLenka
Новак
545242k461
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Брюкселско зеле с яйца и бекон
Снимка: Lenka
1 / 5
24/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Можете да ни включите в клуба на любителите на брюкселското зеле, ние опитахме тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете вода да заври в тенджера и прибавете почистеното брюкселско зеле. Варете го 10 минути. Процедете и оставете да изстине. Нарежете брюкселското зеле на половинки.

Сипете маслото в тигана да се разтопи. Нарежете бекона на малки парчета и го сложете да се запъжи в маслото. След две минути прибавете брюкселското зеле.

Разбийте яйцата в чиния, прибавете млякото и бакпулвера. Разбъркайте добре и прибавете сол и черен пипер.

Сипете яйцата в тигана и бъркайте няколко минути. Сервирайте в чиния, докато е топло ястието с бъркани яйца.

Да ви е сладко!

Брюкселско зеле с яйца и бекон свърша за нула време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: