Моята вкусна свинска кавърма
Moja ukusna svinjska kavarma
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кавърма»Моята вкусна свинска кавърма

Моята вкусна свинска кавърма

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3712k1k1k3
Моята вкусна свинска кавърма
Снимка: Аника Войт
1 / 3
25/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
"Днес Ви черпим с нашата вкусна свинска кавърма"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на ситни парченца.

Загрейте около 2 лъжици олио в тиган и запържете свинското до златист цвят. Извадете и оставете настрана.

В същата мазнина запържете нарязаните морков и лук. Гответе на умерен огън, а когато поомекнат прибавете и останалите почистени и нарязани зеленчуци.

Разбърквайте от време на време. Върнете месото.

След 10-тина минути сипете виното и овкусете кавърмата с изброените подправки.

Гответе 20-тина минути на умерен огън и поднесете топла.

Моята вкусна свинска кавърма е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: