Задушени пилешки бутчета с грах, лук и чушки
Jamoncitos de pollo guisados con cebolla y guisantesDinstani pileći bataci sa graškom, lukom i paprikama
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Задушено Пиле»Задушени пилешки бутчета с грах, лук и чушки

Задушени пилешки бутчета с грах, лук и чушки

ГеновеваГеновева
Готвач
1359021k6292
Задушени пилешки бутчета с грах, лук и чушки
Снимка: Геновева
1 / 3
26/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
"Дойде моментът и на пилешките бутчета с грах, лук и чушки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете пилешките бутчета и ги овкусете с черен попер.

Нарежете морковите на кубчета, а лука и чушките на едро.

Запържете пилешкото в загрята мазнина и от двете страни до зачервяване. Добавете лука и чушките, разбъркайте и поръсете с червения пипер.

След това добавете граха, царевицата и морковите. Задушете продуктите под капак.

Налейте около чаша пилешки бульон.

Гответе задушеното пилешко до пълна готовност. Накрая поръсете с чубрица и сол на вкус.

Задушените пилешки бутчета с грах, лук и чушки са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: