Люти чушки рибки в буркани без стерилизация
Ljute paprike ribice u teglama bez sterilizacije
gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Буркани»Люти чушки рибки в буркани без стерилизация

Люти чушки рибки в буркани без стерилизация

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Новак
44227963121
Люти чушки рибки в буркани без стерилизация
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 3
25/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции3
"Лютите чушки рибки без стерилизация ще присъстват всяка вечер на трапезата ни"

Необходими Продукти

  • чушки рибки - 700 грама
  • на всеки буркан
  • захар - 1 с.лъжица
  • сол - 1 с.лъжица
  • вода - до ръбчето
  • маркови - 2 броя
  • аспирин - 1 (стрит на прах)
  • оцет - до чертата
  • магданоз - по 1 стрък
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте чушките рибки и отрежете дръжките им. С нож боднете чушките на няколко места и ги наредете в буркани.

Между тях слагайте нарязан на кръгчета морков и стрък магданоз.

Във всеки буркан сипете по лъжица захар и сол, 1 стрит аспирин. Налейте оцет, който да стига малко под чертата на буркана.

Загрейте вода и напълнете бурканите до горния ръб. Затворете с капачки и обърнете няколко пъти, за да се смесят всички подправки.

Лютите чушки рибки в буркани без стерилизация се съхраняват на хладно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: