gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Гювечета»Гювечета с гъбки и кашкавал

Гювечета с гъбки и кашкавал

Гювечета с гъбки и кашкавал
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
23/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
"Гювечетата с гъбки и кашкавал са наистина много апетитни и ароматни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на самите гювечета слагаме малко от маслото и плочка от саламуреното сирене.

Върху него поставяме резен от домата.

Поръсваме с чубрица.

Отгоре върху доматения резен поставяме всички топени сирена, нарязани на плочки.

Отново резен домат и поръсваме с чубрица.

Върху тях нарязваме кашкавал. Почистваме гъбите и тях нарязваме на четири и поставяме отгоре.

Чукваме отгоре по едно яйце, поръсваме отново с чубрица.

Поставяме капачето на гювечето и пъхаме във фурната ястието с гъби.

Печем до готовност на яйцето.

Гювечетата с гъбки и кашкавал са апетитни и ароматни. По желание може да добавите към тях домашна наденичка или друго по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: