Крем за торта Павлова
Krem za tortu Pavlova

Крем за торта Павлова

НикиНики
Мастър Шеф
6945k2k2k2
Крем за торта Павлова
Снимка: Ники
1 / 2
29/10/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
"Ако искате да правите торта Павлова, ето рецепта за крема"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвянето на тортата Павлова е сериозно предизвикателство в кухните на повечето домакини.

Може би причината за това са белтъчните блатове и дългото изпичане, както и мисълта за провал. Оказва се обаче, че кремът за тортата Павлова се приготвя много лесно.

В купа слагаме сметаната, която, за да бухне, трябва да е студена.

Разбиваме сметаната с миксер.

В друга купа сипваме маскарпонето, захарта, ванилията.

Към маскарпонето добавяме малко по малко от сметаната и разбъркваме крема за торта с помощта на шпатула.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: