Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и Бисквити»Бисквити»Лесна и хрупкава кето бисквита с орехи пекан

Лесна и хрупкава кето бисквита с орехи пекан

Габриела ЦулинГабриела Цулин
Чирак
5336168110
Лесна и хрупкава кето бисквита с орехи пекан
Снимка: Габриела Цулин
1 / 2
03/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Приятен апетит с моята лесна и хрупкава кето бисквита с орехи пекан"

Необходими Продукти

  • лешниково брашно - 32 г
  • кокосово брашно - 8 г
  • бакпулвер - 2 г
  • кокосово масло - 30 г
  • кафява захар - 15 г кето
  • пекан - 12 г сурови орехи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете кокосовото масло, ако не е течно.

Сложете всички продукти в купа без орехите пекан.

Разбъркайте добре до получаване на хомогенна смес.

Изсипете сместа в малка тавичка с диаметър 11 см.

Отгоре подредете орехите пекан.

Печете в загрята на 180 °C фурна до готовност.

Печенето отнема около 9-10 минути.

Извадете формата от фурната и оставете шоколадовата бисквита да изстине и да се втвърди, преди да отстраните от формата.

Приятен апетит с моята лесна и хрупкава кето бисквита с орехи пекан!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: