Черен дроб на фурна с бира
Džigerica u rerni sa pivomOven-Baked Pork Liver with Beer
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Черен дроб на фурна с бира

Черен дроб на фурна с бира

Тодоринка БернардоваТодоринка Бернардова
Иноватор
2061k4992k1
Черен дроб на фурна с бира
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 3
04/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Биричката ще присъства не само при приготвянето на този черен дроб, но и при хапването му"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива и изкисва с вода.

След това се отцежда и се нарязва на кубчета.

Поставя се в прясното мляко и престоява 1 час.

Отцежда се хубаво от млякото и се поставя в тавичката за печене.

Поръсва се с подправките-куркумата, кимиона и черния пипер.

Полива се с олиото и се разбърква.

Посипва се с брашното и пак се обърква.

Посолява се и се сипва бирата отстрани в тавичката.

Запича се черният дроб на фурна 20-30 мин.

Да ви е вкусно с този черен дроб на фурна с бира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: