Еленски гулаш

НикиНики
Мастър Шеф
7556k3k3k3
Еленски гулаш
Снимка: Ники
1 / 4
10/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Поднасяме ястието еленски гулаш топло с картофено пюре и ароматен селски хляб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от елен нарязваме на кубчета, чесъна настъргваме и смесваме с месото.

Разбъркваме добре и оставяме дивечовото месо за около 2 часа.

Лука нарязваме на ситно, моркова настъргваме и ги задушаваме.

Месото запържваме до златисто в дълбок съд, добавяме задушените моркови и лук, наливаме вода и вино до покриване на месото и оставаме да къкри на тих огън.

Добавяме доматеното пюре и червения пипер в гулаша. Овкусяваме със сол и готвим до готовност.

Поднасяме ястието еленски гулаш топло с картофено пюре и ароматен селски хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: