gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Аспержи на тиган

Аспержи на тиган

Аспержи на тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
06/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Аспержите са страхотно допълнение към всяка порция"

Необходими Продукти

  • аспержи - 1 връзка
  • сол
  • черен пипер
  • краве масло - малка бучка
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган разтопете кравето масло със зехтина.

Измийте аспержите и отрежете дебелата и твърда част от стеблото.

Сложете го в тигана. Изпържете хубаво, докато омекне леко.

Извадете и сложете в подходяща чиния.

Поръсете със сол и черен пипер.

Сервирайте веднага аспержите на тиган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: