Селска пилешка яхния

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7699102k
Селска пилешка яхния1 / 2
13/12/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене65 мин.
Общо85 мин.
Порции5
"Пожелаваме ви хубав апетит със селската пилешка яхния - с домашно хлебче е още е по-вкусна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате пилето и го нарязвате на порции. Нарязвате лука на филийки и го запържвате в сгорещеното олио заедно с пилешките порции. Прибавяте брашното и също го запържвате. Поръсвате с червения пипер и наливате 2 ч.ч. гореща вода.

Щом ястието заври, прибавяте ситно нарязаните чушки и доматите, които сте нарязали по-едро. Посолявате на вкус и доварявате на слаб огън.

Преди поднасяне поръсвате пилешката яхния с наситнения магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: