Традиционен свински пастет
Tradicionalna svinjska pašteta
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пастет»Традиционен свински пастет

Традиционен свински пастет

РуминаРумина
Новак
7361537
Традиционен свински пастет1 / 2
22/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
210 мин.
"Свински пастет, който може да поднесете с крекери или хрупкаво хлебче"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският дроб се бланшира. Сланината се попарва.

Свинската кожа се вари до разваряване.

Лукът се смила и се омесва с брашното, млякото и всички подправки.

Домашният пастет се сипва в намазнена бурканчета, вари се 90 мин, охлажда се и се предлага за консумация.

Бон Апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: